SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

KRISTALNO ČISTA VODA

Plaže

KRISTALNO ČISTA VODA

Plaže

Forte Rose Plaža se nalazi na betonskoj ploči izgrađenoj ispred tvrđave gdje su ljudi u mogućnosti da se opuste i sunčaju na udobnim ležaljkama i baldahinima. Mediteranska voda je topla i kristalno čista u ljetnim mjesecima, što čini ovo mjesto uzbudljivo za porodice, te da se njihova djeca igraju i maksimalno uživaju.
Infinity Fortress Plaža

je manja plaža i nalazi se na betonskoj ploči. Gosti koji borave u Infinity Fortress će imati mogućnost da koriste ovu plažu, te će imati nevjerovatan pogled na cijelu uvalu Kotora.
Tu ih čekaju široke i udobne ležaljke uz popularne luksuzne baldahine kako bi se gosti mogli opustiti i u miru provesti njihov odmor.

Forte Sunset beach

je nova plaža u našem Resortu. Ukoliko volite pješčanu plažu, sa više privatnosti, idealnoj za porodice i opuštanje uz najduži i najljepši zalazak sunca nas Forte Sunset beach je idealana za Vas. Smještena je u uvalici, na takozvanim Malim Rosama, nedaleko od našeg restorana. Samim prilaskom plaži bićete u prilici da se upoznate sa “Malim Rosama” i uživate u čarima ribarskog mjesta, koje je oaza i inspiracija brojnim umjetnicima, a uživanjem u degustiranju naših svježe cijeđenih, organskih sokova i aperitiva, upotpunićete doživaljaj istog.

Za upite o cijenama ležaljki i za rezervacije, pozovite neki od naših brojeva.

to-topto-top