Meni
HLADNA PREDJELA
- Njeguški pršut 100gr
- Selekcija sireva (kozji,ovčji,luštički iz ulja,njeguški,parmezan,gorgonzola,kajmak) 200gr
- Burratta moccarela 300gr
- Salata od hobotnice 200gr
- Marinirana palamida na rukoli i pomodorinima 200gr
- Trio karpaccio (tuna,grdoba,losos) sa dresingom od tartufa poslužen na rukoli 150gr
- Karpaco od lososa sa dresingom od citrusa i maslinovog ulja posluženo na rukoli 120gr
- Tatar od tuna (maslac,tost hleb) 100gr
- Riblja pašteta 100gr
- Goveđi karpaco sa dresingom od maslinovog ulja 150gr
- Salata do bifteka sa dresingom od soje 200gr
SALATE
- Šopska salata 150gr
- Zeleni mix sa parmezanom i maslinama 150gr
- Rukola salata sa šeri paradajzom 120gr
- Paradajz 150gr
- Krastavac 120gr
- Bašta salata 350gr
- Masline domaće 120gr
TOPLA PREDJELA
- Balancan zapečen sa sirom i paradajzom na bokeljski način 300gr
- Punjene tikvice sa raguom od hobotnice na bokeljski način 300gr
SUPE, ČORBE I POTAŽI
- Bistra riblja supa sa povrćem 0,4dl
- Potaž od jastoga i gambora 0,4dl
- Goveđi konsume sa aromatičnim krutonima 0,4 dl
- Hladna supa od avokada,mente i kajmaka 0,3dl
RIŽOTA
- Crni rižoro od sipe 300gr
- Rižoto sa gamborima i tikvicama 300gr
- Rižoto od morskih plodova 300gr
- Žuti rižoto od kurkume, đumbira i bijelog luka 250gr
PASTE
- Crini špagetoni sa grdobom i vongolama u paradjz sosu 300gr
- Špageti sa morskim plodovima(gambori, lignje, hobotnica i školjke) 300gr
- Penne pasta sa gamborima 300gr
- Fusilli arabijata 300gr
- Penne pasta sa biftekom i šampinjonima u kremi od parmezana 300gr
SPECIJALITETI OD RIBE I MORSKIH PLODOVA
- Riba I kat. 1kg 55eur
- Riba II kat. 1kg 35eur
- Grilovani tuna stek poslužen sa aromatizovanim krompirom i komoračem 300gr
- Grilovani file lososa sa grilovanim povrćem 300gr
- Gambori na žaru sa dalmatinskim varivom 300gr
- File brancina u papiru sa sargarepom i tikvicama 200gr
- Lignje na žaru ili pohovane 300gr
- Hobotnica na zaru 300gr
- Skampi na žaru ili buzari 1kg
- Jastog na žaru poslužen na rižotu od povrća sa dvije vrste koktel soseva 1kg
ŠKOLJKE
- Kamenice kom
- Vongole kg
- San žak kom
- Školjke ekstra kat. kg
JELA OD MESA
- Teleći medaljoni u krem sosu od šampinjona posluženi sa rižotom od šafrana 300gr
- Taljata od teletine na rukoli sa maslinovim uljem i listovima parmezana 300gr
- Biftek sa grilovanim povrćem 300gr
- Goveđa taljata sa aromatičnim krompirom 300gr
- Juneći rib-eye (staren 30 dana) sa pečenim krompirom u ljusci i aromatičnim puterom 500gr
- Punjeni pileći file sa pomodorinima,rukolom i mocarelom posluzen sa krompir pireom 300gr
SOSEVI
- Kremasti sos od crnih tartufa 1dl
- Gorgonzola sos 1dl
- Sos od sampinjona 1dl
DESERTI
- Domaća krempita sa prelivom od šumskog voća 200gr
- Rošanski krem brule sa rogačom 200gr
- Sveže sezonsko voće 450gr
- Sladoled u teglici 210ml